'NAVLAKUŠA' U MOSTARU Djevojka i mladić preko poruka navukli maloljetnika do Kantarevca gdje je teže pretučen

Policija MUP HNŽ

U središtu Mostara kod Sportsko-rekreativnog centra 'Kantarevac' 11. kolovoza oko 21 sat došlo je do ozbiljnog napada na maloljetnu osobu koja zadobila teške tjelesne ozljede, a radi se o tri loma u predjelu lica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznaje hercegovina.info maloljetnik je pretučen na navedenom lokalitetu od strane starije maloljetne muške osobe i uz poticanje jedne maloljetne ženske osobe. U nemilim scenama su sudjelovale još dvije mlađe muške osobe koje su, navodno, stigle na poziv napadača.

Pretučeni maloljetnik je zadobio teške tjelesne ozljede i proveo je određeno vrijeme na liječenju u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru gdje je trebao biti podvrgnut operativnom zahvatu.

Prema našim informacijama, spomenuta ženska maloljetna osoba i napadač su unaprijed isplanirali fizički napad na ozlijeđenog te su ga putem poruke pozvali na mjesto napada. Mladić se uputio na mjesto dogovora ne sluteći što ga očekuje, a završilo je najgorim scenarijem. Napadač je, prema saznanjima, aktivni član sportskog kolektiva u Mostaru koji se bavi borilačkim vještinama.

Iako je otvorena istraga pred nadležnim Županijskim tužiteljstvom u Mostaru, odgovor iz te institucije oko napada na maloljetnu osobu još uvijek nismo dobili. Također, iz MUP-a HNŽ nismo dobili nikakav odgovor, iako je mladić prema navodima bio saslušan u PU Mostar. Događaj nije evidentiran u MUP-ovom biltenu gdje svakodnevno objavljuju svoje aktivnosti.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.