NASTAVAK AKCIJE "META 3" Četiri osobe uhićene zbog droge

Akcija meta privođenje
Zenicablog

U nastavku operativne akcije "META III" policijski timovi Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije, od ranih jutarnjih sati, vrše istovremene pretrese na tri lokacije na području Zenice, priopćeno je iz MUP-a ZDŽ.

"Kako smo već informirali javnost, radi se o opsežnoj policijskoj akciji kodnog naziva "META", koju sprovodi Uprava policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije i koja je usmjerena na otkrivanje i procesuiranje osoba koje se sumnjiče za izvršenje kaznenih djela "neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga" iz članka 238. Kaznenog zakona Federacije BiH".

Aktivnosti u okviru akcije "META III" se poduzimaju u suradnji i pod nadzorom Kantonalnog tužiteljstva Zeničko-dobojskog kantona, te se postupa po naredbama Općinskog suda u Zenici.

"Prilikom pretresa, četiri osobe koje su meta akcije su stavljene pod kontrolu i uhićene. U tijeku je njihovo provođenje u službene prostorije Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije, gdje će nad istim biti zavedena kriminalistička obrada. Više o detaljima i rezultatima same akcije moći ćemo potvrditi po okončanju naznačenih aktivnosti koje su još uvijek u tijeku", priopćeno je iz MUP-a ZDŽ.