NAPAD ROMKINJA ISPRED GOLDENA Pretukle mladića i djevojku, oboje završili na CUM-u

Golden Cube
hercegovina.info

Mladić i djevojka napadnuti su u noći sa subote na nedjelju ispred ugostiteljskog objekta „Golden Cube“ od strane dviju Romkinja pri čemu su im nanijele teške tjelesne ozljede, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navode, prvi napad se dogodio oko 1 sat kada se Policijskoj upravi Mostar obratila D. J. (1997.) iz Mostara i prijavila da je fizički napadnuta ispred ugostiteljskog objekta „Golden Cube“ od strane dvije nepoznate ženske osobe romske nacionalnosti koje su je udarale po čitavom tijelu šakama zbog čega pada na zemlju i dobiva udarac nogom u predjelu glave.

Na istoj su uočene vidne ozljede u predjelu glave  a od strane dežurnog liječnika s CUM SKB Mostar konstatirane su teške tjelesne ozljede. S cijelim događajem je upoznat tužitelj i Odjel kriminalističke policije.

Drugi napad prijavljen je u 04.10 sati Policijskoj upravi Mostar kada se obratio P. B. (1990.) državljanin Njemačke i prijavio da je , neposredno prije podnošenja prijave policiji fizički napadnut od strane dvije nepoznate ženske osobe romske nacionalnosti ispred ugostiteljskog objekta „Golden Cube“ , gdje se samo sjeća da je zadobio udarac u potiljak. Isti je imao vidne ozljede u obliku crvenila u predjelu potiljka i krv ispod nosa, a otuđen mu je novčanik, mobitel i osobni dokumenti. Poduzete su potrebne mjere i radnje.