NAPAD ISPRED NOĆNOG KLUBA U MOSTARU Romi opljačkali mladića i nanijeli mu tjelesne ozljede

Golden Cube
Facebook/Golden Cube

Više osoba romske nacionalnosti napalo je dvadesetogodišnjaka na parking prostoru noćnog kluba Golden Cube u Mostaru. Mladić je zadobio ozljede te je ostao bez zlatnog lančića i narukvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U noći 9./10. 10. 2024. godine, oko 03:00 sati, u PS Mostar Centar je prijavio B. P. (2004.) iz Mostara da je u Ul. kralja Tvrtka, na parking prostoru noćnog kluba Golden Cube, fizički napadnut od strane više osoba.

Krađa i tjelesne ozljede

Na mjesto događaja upućena je patrola policije koja je utvrdila da je prijavitelju, dok se nalazio na navedenom parkingu, s leđa prišlo više osoba romske nacionalnosti, te ga je jedan od njih udario šakom u predjelu glave, ispod lijevog oka, pri čemu je isti zadobio vidne ozljede, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Nakon fizičkog napada navedene osobe su pobjegle u nepoznatom smjeru, a B. P. je primjetio kako mu nedostaju zlatni lančić i narukvica.

U tijeku je kriminalistička obrada navedenog.

Podsjećamo, prije nekoliko dana, mladić i djevojka napadnuti su također ispred ugostiteljskog objekta „Golden Cube“ od strane dviju Romkinja pri čemu su im nanijele teške tjelesne ozljede.