NAKON PREVRTANJA PRIKOLICE Mladići od 17 i 18 godina zadobili teške tjelesne ozljede, bili su u čamcima za rafting

Nesreća čamci
Novi Konjic

Policajac iz Jablanice je obavijestio operativni centar Policijske uprave (PU) Konjic kako je došlo do prevrtanja prikolice sa čamcima za rafting na regionalnoj cesti R-436 Borci - Argud, na lokalitetu Bukovica, potvrđeno je iz Ureda za informiranje MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) za Hercegovina.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U njima je bilo nekoliko osoba koji su zadobili ozljede. U 11:05 sati, operativnom centru PU Konjic obratila se nepoznata osoba koja je također prijavila da je došlo do prevrtanja prikolice sa čamcima za rafting u kojima se nalazilo više osoba.

Na mjesto događaja upućena je patrola policije koja je utvrdila da je kombijem Mercedes Vito je upravljao M.Dž. (1964.). U hitnu pomoć u Konjicu su primljene dvije osobe - E.A. (2006.) i maloljetnik V.Z. (2006.), obje osobe iz Konjica.

Dežurni liječnik bolnice u Konjicu je izvjestio policiju da su oba mladića zadobila teške tjelesne ozljede, te da su upućeni u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar. Na mjestu događaja utvrđeno je da je M.Dž. upravljao navedenim vozilom Mercedes sa prikolicom, te su na prikolici bili čamci u kojima su bili navedeni mladići, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a HNŽ.

Prilikom prevrtanja prikolice, mladići su ispali iz čamca i zadobili ozljede. Na mjestu događaja službenici Policijske uprave Konjic su uradili očevid uz prisustvo dežurnog tužitelja.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.