MUP HBŽ U teškoj prometnoj nesreći izgubljena dva života

Nesreća razbijena šajba
Ilustracija

Sinoć je između Livna i Bosanskog Grahova došlo do teške prometne nesreće u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je navedeno iz MUP-a HBŽ, prometna nesreća se dogodila u mjestu Peulje na području Bosanskog Grahova oko 18:55 sati na magistralnoj cesti M-6.1, a sudjelovali su R.J. (1951.) iz Banja Luke koji je bio za upravljačem osobnog automobila Golf, te S.D. (1991.) iz Livna koji je upravljao teretnim vozilom VW Transporter.

U ovoj teškoj prometnoj nesreći smrtno su stradali vozač Golfa, te suvozač iz tog vozila M.J. (1971.) iz Bosanskog Grahova. Suputnik u vozilu VW Transporter A.S. (1995.) iz Livna je zadobio lakše tjelesne ozljede, medicinska pomoć mu je ukazana u Županijskoj bolnici u Livnu.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici MUP-a HBŽ, dežurni liječnik Doma zdravlja Drvar i dežurni županijski tužitelj, nakon čega su tijela smrtno stradalih osoba prevezena u KBC Banja Luka, gdje će se tijekom dana obaviti obdukcija. Na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta, priopćeno je iz MUP-a HBŽ.

Iz te ustanove navode kako su u prometnim nesrećama na području HBŽ od početka godine četiri osobe smrtno stradale.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.