MOSTAR - ČITLUK Vozač udario radnika 'Cesta' dok je kosio travu

Kobilovača

Jučer oko 10 sati na cesti Mostar - Čitluk, na dijelu koji prolazi brdom Kobilovača, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je jedna osoba ozlijeđena, saznaje Hercegovina.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema riječima zaposlenih u poduzeću 'Ceste' d.d., vozač putničkog vozila je udario radnika navedenog poduzeća dok je obavljao radove na održavanju zelenih površina.

Ozlijeđeni radnik je zadobio ozljede noge, leđa i vrata te je prevezen na CUM u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru.

Navedeni vozač javio se uredništvu Hercegovina.info s tvrdnjom da je odmah stao nakon nezgode. Kaže kako nije mogao proći i nije automobilom udario radnika Cesta nego je zakačio trimer. "Policija je svjedočila da sam izašao iz automobila odmah nakon nezgode kao i da čovjek nije ozbiljnije ozlijeđen", kazao nam je ovaj vozač.

Kako navode iz poduzeća 'Ceste', o ovom događaju je obaviještena i policija koja je uradila očevid na mjestu događaja. Kontaktirali smo i MUP Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) povodom ove prometne nesreće, međutim odgovor do zaključenja ovog teksta nismo dobili. Također, u današnjem izvješću MUP-a kroz bilten kojeg objavljuju svakodnevno nema ništa o ovom događaju.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.