IZLIJETANJE S MAGISTRALE 35-godišnjakinja u životnoj opasnosti nakon nesreće u Mostaru

Golf prometna nesreća Šehovina
Hercegovina.info

Ženska osoba koja je doživjela prometnu nesreću na magistralnoj cesti M-17 u naselju Šehovina u Mostaru je životno ugrožena, potvrđeno je to za Hercegovina.info iz Kantonalne bolnice 'dr. Safet Mujić' u Mostaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prometna nesreća se dogodila u noći s 14. na 15. listopad oko 00:50 sati na dijelu magistralne ceste M-17 u naselju Šehovina kada je osobni automobil Golf iz, za sada, neutvrđenih razloga skrenuo s ceste i uletio u dvorište kuće pri tome probivši zaštitnu bankinu i oštetivši dio ograde na stepeništu koje vodi prema privatnoj kući. Također, na automobilu je nastala veća materijalna šteta.

Golf prometna nesreća Šehovina

Teške ozljede zadobila je vozačica T.K. (1989.) iz Mostara, dok je lakše ozlijeđena muška osoba R.Č. (1990.).

"Ženska osoba T.K. je operirana i trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja, međutim zbog težine ozljeda je životno ugrožena. Imala je višestruke prijelome rebara, a odstranjena joj je i slezena. Smještena je na odjelu intenzivne njege i njeno zdravstveno stanje se konstantno prati, te je nezahvalno davati bilo kakve prognoze dok se stanje u potpunosti ne stabilizira", rekao je dežurni liječnik za Hercegovina.info.

Golf prometna nesreća Šehovina

Inače, prometna nesreća se dogodila na dijelu magistralne ceste gdje nije bilo krivine, niti je kolnik bio mokar. U trenutku nesreće na mjesto događaja izašlo je više vozila hitne pomoći kao i pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe (PVP) Mostar. Mjesto nesreće su osiguravali, te uradili očevid pripadnici Policijske uprave Mostar.

O događaju je obaviješten i dežurni tužitelj.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.