INCIDENT U POSUŠJU Potukli se u kafiću pa i zapucali, privedene tri osobe

Bitka tučnjava muškarci
Ilustracija

Policijska uprava Posušje je u petak dobila prijavu da je u jednom kafiću na području Posušja došlo do narušavanja javnog reda i mira tučnjavom više osoba, potvrđeno je za Hercegovina.info iz Ureda za informiranje MUP-a županije Zapadnohercegovačke (ŽZH).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tučnjavi je korišteno i vatreno oružje. O događaju je obaviješten dežurni tužitelj županijskog Tužiteljstva ŽZH koji je ovlastio policijske službenike da urade očevid s ciljem razrješenja kaznenog djela iz članka 323 kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine 'Izazivanje opće opasnosti'.

Na mjestu događaja, policajci su zatekli više osoba, te su tri osobe privedene u policijsku postaju gdje su zadržani do otrježnjenja.

Na mjestu događaja obavljen je očevid i pronađena je jedna čahura od ispaljenog metka. Kriminalistička istraga je u tijeku, te se poduzimaju dalje mjere i radnje kako bi se kompletirao predmet i uputilo odgovarajuće izvješće prema Tužiteljstvu ŽZH, potvrđeno je iz Ureda za informiranje MUP-a ŽZH za Hercegovina.info.

Iz ovog incidenta nitko nije zatražio liječničku pomoć, niti je itko hospitaliziran, potvrđeno je za naš portal iz MUP-a ŽZH.

Inače, na području MUP-a ŽZH proteklog vikenda zabilježena su četiri narušavanja javnog reda i mira, a počinjeno je ukupno šest kaznenih djela.

Osim navedenog, radi se o kaznenom djelu iz čl. 183 KZ FBiH 'Ugrožavanje sigurnosti', kaznenom djelu iz čl. 238 KZ FBiH 'Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga', kaznenom djelu iz čl. 293 KZ FBiH 'Oštećenje tuđe stvari', dva kaznena djela iz čl. 239 KZ FBiH 'Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga'.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.