DVIJE OSOBE UHIĆENE Zaplijenjeno više od pet kilograma droge u Sarajevu

droga
MUP ŽS

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva ŽS, proveli su akciju kodnog naziva 'Royal Flush' u kojoj su uhićena dva muškarca iz Sarajeva, M. I. i A. V., osumnjičeni za počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaplijenjeno više od pet kilograma droge

Tijekom pretresa na području Centra, pronađena je i zaplijenjena značajna količina narkotika i opreme. Među zaplijenjenim predmetima našlo se 11 pakiranja materije koja izgledom podsjeća na drogu speed, ukupne mase od približno 2.000 grama. Također, pronađeno je osam pakiranja s više od 2.000 grama, odnosno oko 3.500 tableta, izgledom karakterističnih za drogu ecstasy. Oduzeto je i devet PVC pakiranja s materijom nalik marihuani, ukupne mase veće od 1.300 grama. Uz to, policija je zaplijenila četiri digitalne vage, aparat za vakumiranje te druge predmete od interesa za daljnju istragu.

Nad osumnjičenima se trenutno provodi kriminalistička obrada u službenim prostorijama Uprave policije MUP-a ŽS. Nakon završetka obrade, bit će predani u nadležnost Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo.