DOM ZDRAVLJA TREBINJE Pacijent nasrnuo na osoblje, ozlijedio liječnicu i spremačicu

Dom Zdravlja Trebinje
Z.Lojpur/Hercegovina.info

Jedan pacijent danas je nasrnuo na zaposlene u prostorijama Službe za hitnu medicinsku pomoć u Domu zdravlja Trebinje, prilikom čega je dvoje zaposlenih zadobilo lakše tjelesne ozljede, javlja ATV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je priopćio Menadžment JZU Doma zdravlja Trebinje, pacijent je odbio terapiju u bolnici, a potom je nasrnuo na zaposlene u hitnoj medicinskoj pomoći.

Ozljede su zadobile liječnica i spremačica, a ostali zaposleni su pretrpjeli stres i trenutno su zabrinuti za svoju sigurnost, kažu u DZ Trebinje.

„Menadžment JZU Dom zdravlja Trebinje najoštrije osuđuje napad na zaposlene u našoj ustanovi, kao i svaki oblik nasilja. Zaposleni u Službi HMP savjesno, profesionalno i besprijekorno obavljaju svoj posao i sve zadatke koji su im u opisu posla. Menadžment ustanove stoji iza svojih zaposlenih i poduzeće se sve zakonom dozvoljene pravne radnje kako bi ovaj i svaki naredni pokušaj napada na naše zaposlene bio procesuiran i sankcioniran od strane nadležnih državnih institucija“, navode iz JZU Dom zdravlja Trebinje.