VIDEO  Dom zdravlja se oglasio o novoj nesreći s ringišpilima u BiH, četvero djece teže ozlijeđeno

Ringišpil u Doboju

Služba hitne pomoći Doma zdravlja u Doboju zbrinula je četiri djeteta ozlijeđena u prevrtanju ringišpila u ovom gradu, od kojih nijedno nije životno ugroženo, rečeno je Srni iz ove zdravstvene ustanove.

Dežurni liječnik hitne medicinske pomoći Ivana Dadić rekla je da su djeca primarno zbrinuta i odmah po protokolu transportirana na daljnju dijagnostičku i terapijsku obradu u gradsku bolnicu.

  • "Uglavnom se radilo o otvorenim ozljedama glave i lica, kontuzijskim ozljedam, nismo imali nijednu osobu bez svijesti" navela je Dadić.

Sadržaj se učitava...

Ona je dodala da se o stupnju ozljeda teško izjasniti, ali da nijedno dijete po primarnom zbrinjavanju nije bilo životno ugroženo.

Prema njenim riječima, poziv da u padu ringišpila ima ozlijeđenih Hitna pomoć primila je u 20.00 sati, a na intervenciju su upućena dva službena vozila. Transportirano je jedno ozljeđeno dijete, dok su troje djece donijeli roditelji i prolaznici.

Iz Policijske uprave Doboj Srni je rečeno da u prevrtanju ringišpila u Parku narodnih heroja u Doboju ima ozlijeđenih osoba.