DOK JE ČEKALA AUTOBUS Vijetnamki u Mostaru ukrali torbicu sa svim dokumentima i novcem

Mostar bus stajalište
hercegovina.info

U jednoj od Facebook grupa, jedan od građana Mostara podijelio je apel za pomoć u potrazi za torbicom koja je njegovoj prijateljici, državljanki Vijetnama, otuđena na autobusnoj stanici u Mostaru. Incident se dogodio u jutarnjim satima 23. listopada 2024. godine na Trgu Ivana Krndelja, gdje je žrtva, Thi Thu Hang Cao, čekala autobus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se navodi u objavi, Thi Thu Hang Cao je porijeklom iz Vijetnama, a otuđenje torbice prouzročilo joj je ozbiljne probleme, budući da su u njoj bili važni dokumenti, uključujući i njezinu putovnicu, te značajan iznos novca u različitim valutama. Među otuđenim predmetima nalazili su se 520 eura, 150 turskih lira, 1.000 dinara, kao i 150.000 vijetnamskih donga. Torbica je također sadržavala kreditne kartice i druge osobne stvari.

Iz Policijske uprave Mostar izdana je službena potvrda o prijavi incidenta, koja potvrđuje da je Thi Thu Hang Cao prijavila nestanak svoje torbice na autobusnoj stanici u Mostaru. Dok je čekala autobus, torbicu je stavila pored sebe, ali ju je u jednom trenutku više nije mogla pronaći.

Građanin Mostara poziva sve sugrađane i širu javnost da se jave ako su naišli na torbicu ili imaju bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u njezinu pronalasku. Brojevi za kontakt koji su navedeni za pružanje informacija su +61481823893 i WhatsApp broj +84962671251, a dodatno je naveden i broj 062020293 u slučaju da se netko želi izravno javiti.