DETALJI NAPADA U MOSTARU Dvojicu 15-godišnjaka pretukla petorka iz 'Pola', policija pronašla 22-godišnjeg vozača

Huliganski ispad u Mostaru

Još jedan huliganski ispad dogodio se na ulicama Mostara, a ovaj put deblji kraj su izvukla dvojica 15-godišnjaka koje je pretukla grupa nepoznatih osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako MUP HNŽ navodi u svom jutrošnjem biltenu, nemili događaj zbio se sinoć oko 23 sata. Policijska uprava Mostar obaviještena je od strane građana kako su dvije muške nepoznate osobe fizički napadnute od strane grupe nepoznatih osoba u ulici Ante Starčevića u blizini zgrade Županijskog tužiteljstva.

Policijski službenici su izašli na mjesto događaja te utvrdili da su se M. S. (2009.) i M. Š. (2009) iz Mostara pješke kretali navedenom ulicom kada se pored njih zaustavilo vozilo marke 'VW Polo' iz kojeg je izašlo pet nepoznatih osoba koje su ih, ničim izazvani, počele udarati šakama i nogama te su im nanijeli lakše tjelesne ozljede.

Prema navodima Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije, radom na terenu su djelatnici policije došli do određenih saznanja i pronašli vozilo marke 'VW Polo' i vozača. Riječ je o A. M. (2002.) iz Mostara.

Policija je vozača uhitila, a o cijelom slučaju upoznat je dežurni tužitelj.