DESETA ŽRTVA Iz Drine izvučeno tijelo devetomjesečne bebe

Drina
Zvornicki.ba

Ministar unutarnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da su pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova, tijekom pretrage Drine na području Ljubovije, gdje se prevrnuo čamac s ilegalnim migrantima, pronašli tijelo bebe, dok je policija bh. entiteta Republika Srpska iz Drine izvukla tijelo još jedne muške osobe, izvještava N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Tijekom pretrage terena, koja intenzivno traje od noći, pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova pronašli su danas oko 15:30 sati, u mjestu Lonjin nizvodno niz Drinu, u blizini obale, beživotno tijelo bebe starosti oko devet mjeseci. Nažalost, ona je deseta žrtva prevrtanja čamca s ilegalnim migrantima koji su pokušali prijeći rijeku iz Srbije između mjesta Drlače kod Ljubovije i Orlice u općini Zvornik“, navodi se u pisanoj izjavi ministra policije. U priopćenju se također navodi da je beba bila s majkom čije je tijelo ranije danas izvučeno iz rijeke.

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije do sada su izvukli tijela šest muškaraca, jedne žene i bebe, dok su pripadnici policije Republike Srpske pronašli tijela dva muškarca.

„Pretraga se i dalje nastavlja“, izjavio je ministar Dačić.