FOTO  Čapljinac uhićen zbog proizvodnje droge i nedozvoljenog oružja

Čapljina FUP

Policijski službenici Terenskog ureda Mostar Federalne uprave policije su pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije 3. rujna proveli operativnu akciju kodnog naziva „White“ na području općine Čapljina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postupajući po naredbi Općinskog suda u Čapljini, slobode je lišena osoba inicijala N. R. (1988.) iz Čapljine, zbog sumnje u izvršenje kaznenih djela „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ iz članka 238. KZ FBiH i „Nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materijala“ iz članka 371. KZ FBiH.

„Izvršen je pretres stambenog objekta koji koristi navedena osoba, prilikom čega je pronađeno vatreno oružje (pištolj i puška), određena količina materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, određeni iznos novca u različitim apoenima, mobilni telefoni, vage za precizno vaganje, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem navedenih kaznenih djela“, priopćeno je iz FUP-a.

Navedena osoba bit će kriminalistički obrađena i ispitana u svojstvu osumnjičenika u prostorijama Federalne uprave policije u Mostaru.