BUS SMRTI U teškom sudaru autobusa i kamiona poginula jedna, a ozlijeđeno 18 osoba

sudar autobus i kamion Beograd
Telegraf

Stravična prometna nesreća dogodila se na Obrenovačkom putu, u Umki (Beograd), u smjeru prema gradu, u kojoj su sudjelovali kamion i autobus koji prometuje na broju 551. U strašnoj nesreći jedna osoba je izgubila život, a 18 putnika je ozlijeđeno, piše Telegraf. Policija je na mjesto događaja stigla brzo i izvršila očevid, a sada se oglasilo i Drugo osnovno javno tužiteljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povodom prometne nezgode koja se dogodila danas oko 7:45 sati na Novom obrenovačkom putu, a nakon izvršenog očevida od strane MUP-a Republike Srbije, kojem je pristustvovao i dežurni javni tužitelj Drugog Osnovnog javnog tužteljstva u Beogradu, javni tužitelj je naredio da se odredi zadržavanje vozaču autobusa sa linije 511, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio kazneno djelo 'Teško djelo protiv sigurnosti javnog prometa'.

U prometnoj nezgodi jedan putnik iz autobusa, je preminuo, dok je 13 putnika zadobilo lake, a pet teške tjelesne ozljede i svima je pružena odgovarajuća medicinska pomoć. Vozači koji su sudjelovali u nezgodi su testirani i nije zabilježeno prisustvo alkohola, kao ni nedozvoljenih opojnih supstanci", navodi se u priopćenju tužiteljstva.

"jVerujte, samo sam u trenutku vidio prepreku, kamion ispred sebe parkiran nasred ceste. U trenutku nisam mogao da reagiram. Ne znam što se dogodilo, samo sam vidio kamion ispred sebe", rekao je vozač autobusa 511 za Republiku, trudeći se da ne gleda u smjeru autobusa, u kojem se vidjelo beživotno tijelo jednog putnika.