BLAGAJ Dvojica Tuzlaka pretukla radnika na parkingu i nanijeli mu teške tjelesne ozljede

Pretučeni radnik Blagaj
Dnevni.ba

Jučer u popodnevnim satima na podrčju oko Tekije u Blagaju dvije osobe iz Tuzle nanijele su teške tjelesne povrede Mehmedu Bojčiću iz Mostara, radniku na parkingu u blizini Tekije. Prema tvrdnjama očevidaca, napadači su tvrdim predmetom Bojčića udarili u glavu, nakon čega su u njegovu zaštitu stali stanovnici Blagaja koji su u tom trenutku bili u blizini incidenta, pie Dnevni.ba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sukoba je, saznajemo, došlo nakon što su Tuzlaci koji su bili u posjeti Blagaju odbili platiti parking, na čemu je Bojčić inzistirao.

Ubrzo su na lice mjesta došli policajci MUP-a HNŽ-a, koji su napravili uviđaj i jednu osobu lišili slobode. - Počinjeno je kazneno djelo “Nanošenje teških tjelesnih ozljeda“. 

U incidentu su sudjelovale tri osobe, H. A. (1966.) i A. T. (1997.) obojica iz Tuzle s jedne strane, te B. M (1978.) iz Mostara s druge strane, te je tom prilikom osoba B. M. Zadobila teške tjelesne ozljede, rekli su nam u MUP-u HNŽ-a.

Mehmed Bojčić je nakon incidenta zbrinut u Kantonalnoj bolnici “Dr. Safet Mujić“ u Mostaru i trenutno je u komi. Liječnici čine sve da ga oporave. Riječ je, inače, o osobi koja je maloljetna tijekom rata ostala bez svih članova obitelji i kojoj je bilo posebno teško pronaći svoje mjesto pod suncem. Danas je, radeći da bi osigurao bolji život za svoje dvoje djece, napadnut samo jer je savjesno radio svoj posao.