BiH Policija automobil oduzela u travnju, a dva mjeseca kasnije u njemu pronašla 11 kg marihuane

Marihuana
MUP RS

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutarnjih poslova entiteta Republika Srpska su danas izvršili pretres automobila oduzetog 8. travnja i u njemu pronašli 11 kilograma marihuane.

Iz MUP-a RS-a je priopćeno da su policijski službenici „preduzimajući dalje mjere i radnje u nastavku operativne akcije ‘Roma’ i na osnovu operativnih saznanja na osnovu Naredbe Osnovnog suda Doboj, pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva Doboj 25. lipnja izvršili pretres putničkog automobila marke ‘Peugeot’ koji je oduzet 8. travnja ove godine na području grada Doboja“.

Tom prilikom su u skrivenom prostoru, u podu vozila pronašli i oduzeli 21 paket zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne mase od 11 kilograma“, navodi se u priopćenju.

Iz MUP-a podsjećaju da je u okviru operativne akcije „Roma“ 8. travnja na području grada Doboja, uhićena osoba M. V. nakon što je kontrolom putničkog automobila marke „Peugeot“ kojim je upravljala pronađeno i oduzeto 2.964 grama opojne droge „marihuane“ i 1,16 grama opojne droge „kokain”.