VRIJEME U NAREDNIM DANIMA U Hercegovini će se za vikend osjetiti bura, visoke temperature ostaju

Vrijeme u Mostaru
Hercegovina.info

Narednih dana u Bosni i Hercegovini prevladavat će sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku, s temperaturama do 38 stupnjeva Celzija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas će u Bosni i Hercegovini prevladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku.

"U drugom dijelu dana rijetki lokalni pljuskovi su mogući u centralnim i istočnim područjima. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19, na jugu zemlje do 25 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 36 stupnjeva", priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

U subotu, sunčano uz malu naoblaku. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne slaba do umjerena bura, a u ostatku zemlje slab sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Jutarnja temperatura zraka od 17 do 23, na jugu do 26, a dnevna od 29 do 34, na jugu do 37 stupnjeva.

U nedjelju, sunčano uz malu naoblaku. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne slaba do umjerena bura, a u ostatku zemlje slab sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Jutarnja temperatura zraka od 17 do 23, na jugu do 26, a dnevna od 29 do 34, na jugu do 38 stupnjeva.

U ponedjeljak, sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar slab, uglavnom sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 16 do 22, na jugu do 26, a dnevna od 28 do 34, na jugu do 37 stupnjeva.

U utorak, sunčano uz malu naoblaku. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne slab do umjeren jugozapadni vjetar, a u ostatku zemlje slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 17 do 23, na jugu do 26, a dnevna od 30 do 36 stupnjeva.