VELIKE GUŽVE Na graničnim prijelazima formirane velike kolone, naoružajte se strpljenjem

Gužve na cestama
BIHAMK

Na cestama Bosne i Hercegovine jutros se prometuje po suhom kolniku bez značajnijih prepreka ili otežanog prometa. Zbog radova na dionicama magistralnih cesta Vitez-Travnik i na ulazu u Žepče, izmijenjen je režim prometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog izrazito prometne dionice, na mjestima radova stvaraju se duže kolone vozila u oba smjera, pa molimo vozače za strpljenje i razumijevanje.

Na magistralnoj cesti Rogatica-Ustiprača, zbog oštećenja mosta, vozila do 30 tona prometuju jednom trakom, dok je za vozila iznad 30 tona promet obustavljen.

Gužve na cestama

Sanacijski radovi su u tijeku na magistralnim cestama: Kladanj-Vlasenica, Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje, Foča-Ustikolina, Dobro Polje-Miljevina, Bijeljina-Rača.

Duge su kolone vozila na izlazu iz naše zemlje na graničnim prijelazima: Izačić, Gradina, Orašje, Hum i Deleuša, dok je na GP Bosanska Gradiška pojačan promet osobnih vozila u oba smjera. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Do kraja kolovoza, za putnički promet otvoren je granični prijelaz Krstac (na putu Gacko-Nikšić).

Zabranjen je promet za vozila preko 5 tona najveće dopuštene mase na graničnom prijelazu Karakaj (kod Zvornika). Teretna vozila preko 5 tona preusmjeravaju se na granične prijelaze Bratunac ili Rača, dok autobusi mogu koristiti GP Šepak.