VEČERAŠNJI KONCERT 'VJERUJEM' Organizatori velikog duhovno-humanitarnog koncerta imaju nekoliko uputa za publiku

Humanitarni koncert Vjerujem 2023 udruge Otac
Hercegovina.info

Veliki humanitarni koncert pod nazivom “Vjerujem”, a u organizaciji udruge “Otac”, bit će održan večeras na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavljen je veliki broj posjetitelja, pa organizatori tim povodom imaju par smjernica za sve one koji su uspjeli osigurati svoje mjesto i kartu na vrijeme.

"Dragi ljudi, donosimo vam još par kratkih uputa pred današnji veliki humanitarni koncert duhovne glazbe ‘Vjerujem 2024’. Bit će otvorena oba ulaza na stadion, a prodaja dodatnog kontigenta ulaznica će se vršiti na glavnom ulazu od 17:00, a ulazi su otvoreni od 19:00”, započeli su organizatori koncerta.

Jedna od važnijih smjernica jeste da sve osobe sa poteškoćama te njihove pratnje mogu ući na službeni ulaz, biti će naznačeno gdje.

“Također, tu će biti naši volonteri koji će vam pružiti pomoć pri ulasku ukoliko bude potrebno. Hvala na razumijevanju”, rekli su oni.

Podsjećamo, na ovom koncertu će nastupiti Alan Hržica, Vanesa Mioč, Stijepo Gleđ Markos, fra Marin Karačić i biskupijski zbor mladih ViDeMus iz Mostara.

“Uvjereni smo kako će publika uvažiti našu zamolbu i tako nam pomoći da ‘Vjerujem’ bude savršeno organiziran i ove godine”,  zaključili su ranije iz udruge “Otac”.