UHIĆEN PO TJERALICI GRČKOG INTERPOLA Navijač pokušao ući u BiH, priveden na Doljanima zbog većeg broja kaznenih djela

Grčka neredi

Pripadnici Jedinice GPBiH Doljani, 1. lipnja 2024., uhitili su M.B. (1994.), nakon što je utvrđeno da je Interpol Atena raspisao tjeralicu za njim zbog većeg broja kaznenih djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grci ga terete za formiranje i udruženje u zločinačku organizaciju, tešku eksploziju u neposrednoj blizini sportskog objekta, posjedovanje eksplozivnih i zapaljivih materija u neposrednoj blizini sportskog objekta, teški napad u neposrednoj blizini sportskog objekta, teška tjelesna ozljeda, teško narušavanje javnog reda i mira u neposrednoj blizini sportskog objekta, oštećenje tuđe imovine, nedozvoljeno nošenje oružja, nedozvoljenu uporabu oružja, nedozvoljeno nošenje i uporabu baklje, te paljevinu.

Državljanin Republike Hrvatske je kontroliran na ulasku u BiH na prijelazu Crveni Grm i predan službenicima Sudske policije Suda BiH, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Portal Hercegovina.info doznaje kako je riječ o navijaču Dinama koji je sudjelovao u huliganskim neredima u Ateni koji su izbili prije utakmice Dinama i AEK-a u kolovozu prošle godine.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.