FOTO  U središtu Mostara započelo novo kopanje, do kada će trajati - ne zna se

Ulica kralja Petra Krešimira IV. Mostar

Od danas je za sav promet motornih vozila zatvoren dio ulice kralja Petra Krešimira IV. u kojoj su započeli radovi na sanaciji kanalizacijske i vodovodne mreže, te kolnika i rasvjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga, izmjenjen je režim prometa na način da je na snazi potpuna obustava prometa za motorna vozila od raskrižja kod zgrade 'Spajalica' do zgrade 'Komunalnog' (nekadašnjih 'Parkova') u oba smjera.

Ulica kralja Petra Krešimira IV. Mostar

Od zgrade 'Komunalnog' do kružnog toka na Rondou je jednosmjerna ulica u smjeru koji je naveden, dok je na snazi zabrana ulaska u taj dio ulice od kružnog toka na Rondou prema zgradi 'Spajalica'.

Projektom je predviđena izgradnja kanalizacijskog kolektora Ø600 mm, izgradnja oborinske odvodnje, zamjena vodovodne cijevi DN280 i DN90, te potpuna rekonstrukcija ulice kralja Petra Krešimira IV. (Od Rondoa do raskrižja s ulicom Kralja Tomislava).

Ulica kralja Petra Krešimira IV. Mostar

Izvođač radova je poduzeće 'HP Investing'. Za put prema stadionu i/ili bolnici na Bijelom Brijegu koriste se obilazne ceste, od Rondoa prema katedrali ili od Rondoa prema Đačkom domu.

Iako smo poslali upit Gradu Mostaru oko vremenskih rokova, odnosno do kada je planiran završetak radova, odgovor nismo dobili do zaključenja ovog teksta.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.