TUŽNA PRIČA IZ DONJE JABLANICE Alma Tufek izgubila je nekoliko članova obitelji, a bori se i s karcinomom

Donja Jablanica, Zlate i Buturović Polje
Ilustracija/hercegovina.info

Alma Tufek iz Donje Jablanice u nedavnim je poplavama izgubila nekoliko članova obitelji, a pored te nevolje bori se i s karcinomom. Njezinu priču otkrila je Fatima Macić čiju objavu prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Meni je samo žao što nitko od medija nije kontaktirao gospođu Almu i čuo njenu priču. Žena koja je izgubila najmilije članove svoje obitelji, uz to još vrlo prisne, do zadnjih sekundi njihovih života. Molim sve ljude dobre volje da ovu poruku prenesu u javnost. Ne smijemo zaboraviti Almu, ženu koja se bori sa svojom bolešću već petu godinu, koja se našla u izbjeglištvu zajedno sa svojom djecom i njihovim obiteljima, koja je uz sve to izgubila familiju prvog koljena, sestru i zeta. Izgubila je tetka Irmelu i Źuleta, odoše u zagrljaju, izgubila je tetka svoju Adelu i njenog muža...osta mali Edi...'', navela je u objavi Fatima Macić.

''Izgubila je Alma..... Neka javnost zna. Večeras sam sjedila sa Almom.... i plakale skupa.... Molim razmijenite ovu priču. Istinita je... Alma je žena heroj. I zaslužuje da javnost zna za nju! Draga moja teta Alma želim Vam svu snagu ovog svijeta. I zajedno ćemo javnost upoznati kroz koliko boli ste prošli i prolazite'', stoji u objavi Fatime Macić.