TUŽITELJSTVO ŽUPANIJE SARAJEVO Incident s ministrom Nešićem nije kazneno djelo

Nenad Nešić sazvao konferenciju zbog Christana Schmidta
Siniša Pašalić/RAS Srbija

Ministarstvo unutarnjih poslova Županije Sarajevo oglasilo se povodom današnjeg incidenta u kojem je vozilo u kojem se nalazio ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić, kako su naveli iz Ministarstva sigurnosti BiH, bilo meta napada od strane drugog automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužiteljstvo Županije Sarajevo utvrdilo je da u ovom incidentu, u kojem je vozač iz Sarajeva preticao Nešićevo službeno vozilo, nema elemenata kaznenog djela.

Iz MUP-a je priopćeno kako su u 11:45 sati policijski službenici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH pozvali policijske službenike Policijske uprave Centar, nakon što su na raskrižju ulica Zagrebačka - Vrbanja, zadržali vozača i vozilo Range Rover kojim je upravljao, prenosi Avaz.

Vozača K. H. (47) iz Sarajeva zadržali su zbog ometanja pratnje štićene osobe, priopćeno je.

O ovom događaju obaviještena je dežurna tužiteljica Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo, koja je izjavila da nema elemenata kaznenog djela.

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo poduzet će mjere i radnje u skladu sa zakonom po kompletiranju materijala - priopćeno je iz MUP-a ŽS.