TRAGIČNA SMRT UTAPANJEM Jedan od mladića izvučen iz jezera Mandek preminuo, drugom se bore za život

Jezero Mandek

Dvadesetčetverogodišnji mladić preminuo je u mostarskoj bolnici nakon posljedica utapanja na jezeru Mandek pored Livna, dok je drugi mladić, smješten na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar, životno ugrožen, potvrđeno je iz SKB Mostar za Hercegovina.info

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer, 29. srpnja 2024. godine, unatoč naporima liječnika, preminula je muška osoba A.M. (2000.) na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar. Pacijent J.M. (2006.) smješten je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar i životno je ugrožen", priopćili su iz ove ustanove.

Djelatnici Policijske stanice Livno u nedjelju navečer zaprimili su dojavu da se na jezeru Mandek kod Livna, utapaju dvije muške osobe. Na mjesto događaja izišli su djelatnici PU Livno i Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Livno, te pružili liječničku pomoć ( reanimaciju ), nakon čega su vozilima Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Livno prevezeni u Županijsku bolnicu u Livno, gdje im je nastavljeno pružanje liječničke pomoći, te su potom upućeni u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar na daljnje liječenje.

Operativnim radom na terenu djelatnici Policijske uprave Livno su utvrdili da se radi o osobama rođenim (2000. i 2006. godine ) iz Livna. Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno, o svemu je upoznat dežurni Županijski tužitelj u Livnu, priopćeno je iz MUP-a HBŽ.