STABILNO ZDRAVSTVENO STANJE Trostruki ubojica iz Sanskog Mosta uskoro napušta bolnicu

Ubojica iz Sanskog Mosta
Facebook

Mehemed Vukalić (61), domar Gimnazije Sanski Most, koji je, pucajući iz automatske puške, ubio školskog ravnatelja Nijaza Halilovića, profesoricu engleskog jezika Gordanu Midžan i tajnicu Nisvetu Kljunić, a potom pokušao presuditi i sebi, uskoro će biti otpušten iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjoj Luci, gdje je hospitaliziran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je potvrđeno za Nezavisne novine iz ove zdravstvene ustanove, odakle dodaju da je pacijent stabilnog zdravstvenog stanja.

"Pacijent će uskoro biti otpušten uz terapijske preporuke", rekli su za Nezavisne novine iz UKC RS.

Podsjetimo, nakon što je obavljena obdukcija u Županijskoj bolnici u Bihaću, tijela žrtava su predana obiteljima i sahranjena.

Što je obdukcija pokazala, nije otkriveno, ali su se pojavile neslužbene informacije prema kojima je Vukalić iz automatske puške ispalio više od deset metaka, kao i da je samo u uredu ravnatelja škole pronađeno najmanje šest čahura.

Profesoricu engleskog jezika i tajnicu navodno je ubio na drugoj strani škole. Još uvijek se utvrđuje što je točan motiv ovog ubojstva, koje je šokiralo BiH i regiju.