FOTO/VIDEO  Proveli smo večer s policijskom patrolom na ulicama grada, evo što smo zabilježili

Policija Mostar
Hercegovina.info

Proteklog vikenda, jednu noć proveli smo sa policijskim službenicima Postaje za sigurnost prometa Policijske uprave Mostar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je na nekoliko lokacija bilo glazbe uživo, te je u gradu prisutan veliki broj vozila kako turista, tako i dijaspore, ali i vozila iz okolnih gradova, incidenti nisu zabilježeni. Također, zabilježena je i jedna lakša prometna nesreća, bez ozlijeđenih osoba.

Policija Mostar

Fokus je bio na kontroli mirujućeg prometa, odnosno sankcioniranju nepropisno parkiranih vozila, te kontroli vozača koji su za upravljačem automobila pod utjecajem alkohola i/ili drugih tvari.

Akcije prometne policije proteklih dana, čini se, da su urodile plodom, pa je tako od velikog broja kontroliranih vozača tek jedan bio pod utjecajem alkohola, te je sankcioniran u skladu sa zakonskim propisima.

Policija Mostar

Čak, kod kontroliranih vozača, nije zabilježen ni prekršaj nekorištenja sigurnosnog pojasa. Također, u patroli su bili i novi službenici koji trenutno obavljaju praktični dio do stupanja u radni odnos kao policajci.

Spremno su odgovorili zadacima koje je pred njih postavio vođa smjene. Kako je bilo na ulicama Mostara u noći sa subote na nedjelju, možete pogledati u kratkom video zapisu.

Ovom prilikom, redakcija portala se zahvaljuje MUP-u Hercegovačko - neretvanske županije i Policijskoj upravi Mostar na korektnosti i profesionalnom odnosu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.