PROIZVOD JE POVUČEN Pronađeni dijelovi miša u konzervi graha u jednoj trgovini u FBiH

FUZIP miš u grahu

Federalna uprava za inspekcijske poslove (FUZIP) izvijestila je o kontroli proizvoda u jednom ugostiteljskom objektu, kojom prilikom su u konzervi graha pronađeni dijelovi miša te iste proizvode odmah povukli iz te trgovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dijelovi miša pronađeni su u konzervama graha iz Italije, za proizvod smeđi grah, sterilizirani, LOT L F361, proizvođač/izvoznik Fiamma Vesuviana S.R.L. Italia, uvoznik i distributer u BiH Bakalar Komerc d.o.o. Čapljina, prenosi Klix.ba.

FUZIP miš u grahu

"Federalna inspekcija za hranu započela je provođenje nadzora u prodajnim objektima na području Federacije BiH. Provjerama je utvrđeno da se sporni proizvod nalazi u prodaji u jednom prodajnom objektu, a pronađena količina (šest pakiranja) odmah je povučena iz prodaje i stavljena van prometa, a protiv odgovornih će biti poduzete zakonske mjere”, priopćeno je iz FUZIP-a.

Navode kako je važno napomenuti da predmetni proizvod, pronađen u kontroliranom prodajnom objektu, nije imao izlaz do potrošača/kupaca.

Kako bi se spriječila daljnja distribucija spornog proizvoda, obavijest je proslijeđena svim županijskim inspekcijskim organima u FBiH na daljnje postupanje i postupanje na području njihove nadležnosti.