IZBAČEN PRED DOM ZDRAVLJA Muškarca iz Gradiške brutalno pretukla supruga nakon što je nasrnuo na nju

Dom Zdravlja Gradiška
ATV

Muškarca, koji je jutros sa ozljedama po cijelom tijelu pronađen na ulazu u Dom zdravlja u Gradišci, pretukla je supruga koja je privedena u policiju na ispitivanje, javljaju mediji.

Neslužbeno se saznaje da je policiji prethodno prijavljeno nasilje u obitelji, odnosno da je 49-godišnjak napao svoju suprugu. Nešto kasnije osumnjičeni nasilnik je postao žrtva.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je 49-godišnjak prvo nasrnuo na svoju suprugu te da mu je ona uzvratila. Nanijela mu je višestruke ozljede, a potom ga dovezla na ulaz Doma zdravlja i izbacila iz vozila. Tu ga je pronašao portir koji je sve prijavio policiji. Njemu je pomoć ukazana u gradiškoj bolnici, a navodno je po tijelu imao i rane od noža.

”Pretučeni muškarac je odbijao suradnju s istražnim organima, ali se operativnim radom došlo do saznanja da mu je ozljede nanijela supruga. Ona je privedena i slučaj je zasada kvalificiran kao nasilje u obitelji”, kaže izvor blizak istrazi.

U PU Gradiška za ATV je potvrđeno da je slučaj prijavljen, te da je u tijeku rad kako bi se rasvijetlile sve okolnosti ovog događaja. O događaju je obaviješteno Okružno javno tužiteljstvo u Banjoj Luci.