PREDIZBORNA DEBATA Gradonačelnik Mostara i nositelj liste 'Grade moj' neće sudjelovati u sučeljavanju

vijeće mladih debata

Jedina predizborna debata koja će biračima u Mostaru poslužiti kao putokaz za koga ove godine glasati održava se večeras, 23. rujna u 20 sati u mostarskom Centru za kulturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sučeljavanje koje organizira Vijeće mladih Mostar pozvani su svi nositelji gradskih izbornih listi, no kako doznaje Hercegovina.info odazvala su se samo trojica kandidata.

Tako će u debati sudjelovati jedan aktualni vijećnik i dva pretendenta za pozicije u Gradskom vijeću.

Na poziv Vijeća mladih odazvali su se Slaven Bevanda iz HRS-a, Đani Rahimić, nostelj liste Koalicije za Mostar, te Sanjin Hadžiomerović iz koalicije Trojke.

Kako je rečeno iz Vijeća mladih, aktualni gradonačelnik ispričao se jer ne može sudjelovati zbog 'otprije preuzetih obveza' dok je nositelj liste 'Grade moj' na službenom putu u Sjedinjenim Američkim Državama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kandidat Koalicije za Mostar i trenutni direktor JP Komunalno Mostar, Đani Rahimić najavio je kako će se odazvati i na sve buduće debate na koje bude pozvan.

"Smatram od izuzetnog značaja da građani Mostara iz prve ruke, cijeneći kulturu dijaloga, čuju argumente, kao i programe, odnosno vizije kandidata na izborima u našem Mostaru.
Jedino dijalogom i zdravom diskusijom možemo doći do boljih rješenja za Mostar. Ne trebaju nam bespotrebna prepucavanja i nadmudrivanja. U tom smislu, pozivam sve nositelje gradskih listi, da ne izbjegavaju debatna sučeljavanja, jer građani Mostara traže i zaslužuju jasne planove, vizije, i konkretna rješenja", napisao je na društvenim mrežama.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.