PREDIGRA SUKOBU NAVIJAČA U MOSTARU Nepoznate osobe nanijele teške ozljede mladom nogometašu

grocka,rijeka,navijači,huligani

Prije velikog večernjeg sukoba navijača, u nedjelju u posljepodnevnim satima došlo je do fizičkog napada na mladog mostarskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na stadionu "Pod Bijelim brijegom" trebala je biti odigrana utakmica 10. kola Druge lige Federacije-Jug, između HNK Kruševa i UŠS Fortuna. Međutim, zbog nemilih događaja koji su se odigrali neposredno prije utakmice, ista je odgođena.

Iz USŠ Fortuna napisali su na društvenim mrežama:

"Pet do šest osoba, koji su nosili palice (kostolomce), ušli su u svlačionicu i nanijeli teže ozlijede jednom igraču Fortune.
UŠS "Fortuna" Mostar najoštrije osuđuje huligansko ponašanje i poziva nadležne organe da preduzmu sve potrebne mjere i nađu trajno rješenje za ovakve postupke, a ne da dopuste eskaliranje kakvo se dogodilo večeras.
Huligani ne trebaju slobodno šetati po gradu, a kamoli po sportskim terenima.
Ujedno, ovo je posljednje obraćanje kluba za javnost vezano za ovaj događaj."

Nemili događaj osudili su i iz HNK Kruševo.

"Zbog nemilih scena koje su se dogodile sat vremena prije utakmice, ista je odgođena. U ovom trenutku možemo samo reći da se HNK Kruševo ograđuje od svega što ima veze s ovim događajem (pretučen je igrač Fortune od strane nama nepoznatih osoba) i da najoštrije osuđujemo svaki oblik nasilja. Zbog daljnje policijske obrade slučaja ne možemo vam reći više detalja u ovom trenutku. Zahvaljujemo se upravi i igračima UŠS Fortune na korektnosti te želimo njihovom igraču brz oporavak."

Iako službene poveznice još nema, neslužbeno se ovaj događaj povezuje sa večerašnjim većim neredom u kojem je sudjelovalo između 200 i 250 osoba.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.