OBITELJ HINDIĆ IZ JABLANICE TREBA POMOĆ 'Bujica je pokrenula klizište koje je uništilo našu kuću'

Hindić Jablanica
facebook

Obitelj Hindić iz Jablanice našla se u teškoj situaciji nakon što su katastrofalne poplave i klizišta uništili njihov dom. Kuća, koju su godinama gradili s puno ljubavi i truda, stradala je u samo nekoliko trenutaka. Obitelj se te kobne noći našla u opasnosti kada su primili 12 putnika i vozača autobusa pod svoj krov, pruživši im utočište od nevremena. Nažalost, bujica je pokrenula klizište koje je uništilo njihovu kuću, ostavivši ih bez doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hindić Jablanica

Svi su preživjeli, ali njihov dom, ispunjen ljubavlju i trudom, više nije sigurno mjesto za povratak. Obitelj Hindić sada moli sve ljude dobrog srca da pomognu kako bi ponovno izgradili svoj krov nad glavom.

Pomoć je moguće uplatiti putem žiro računa navedenih u njihovom apelu, a svaki prilog, koliko god mali bio, znači puno. Ova obitelj, koja je uvijek bila spremna pomoći drugima, sada treba našu podršku kako bi krenula ispočetka.

Hindić Jablanica

Mirnesa Hindić napisala je status na društvenim mrežama kojeg prenosimo u cijelosti:

Nečije malo, nama znači puno

Molim sve dobre ljude da pročitaju i podijele!

Svjesni smo situacije koja je zadesila mnoge uslijed katastrofalnih vremenskih nepogoda, poplava i klizišta. Mnogim ljudima je potrebna pomoć i siguran krov nad glavom, pa tako i mojoj obitelji.

Moji roditelji su godinama gradili kuću s puno ljubavi i truda. Te noći, primili smo 12 putnika i vozača autobusa kako bi se sklonili na sigurno. Ponudili smo im suhu odjeću i tople napitke. Dok sam bila ispred kuće s ocem, osjetili smo snažan udarac - bujica je pokrenula veliko klizište koje je pogodilo našu kuću i dvorište, noseći sve pred sobom. Nismo imali gdje pobjeći. Ostali smo u jednoj sobi i molili se da prestane i da nas Bog sačuva. Svi smo preživjeli, ali nažalost, izgubili smo naš dom.

Dobri ljudi koji žele pomoći, mogu to učiniti uplatom na sljedeće račune:

Uplate iz BiH:
SABIHA HINDIĆ
Račun: 1346731007640008 (ASA banka)
Swift code: IKBZBA2X

Uplate iz inozemstva:
Račun: 1342084100004169 (ASA banka)
Swift code: IKBZBA2X
IBAN: BA391342084100004169

Kontakt:
Mirnesa Hindić
Telefon: +38762799688

Hindić Jablanica

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.