VIDEO  NOVA NESAVJESNA VOŽNJA U MOSTARU Vozaču puna linija i otok ne znače previše

Nesavjesna vožnja u Mostaru

Čitatelj portala hercegovina.info poslao je još jednu nesavjesnu snimku u Mostaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se može vidjeti na videu vozač u koloni pretječe teretnog kombija preko pune linije i preko otoka dok se u suprotnom smjeru kreću vozila.

"Želio bih da objavite video nesavjesne vožnje u Vrapčićima pored Mostara ispod radara. Video je snimljen nakon uzastopnog ugrožavanja drugih sudionika u prometu od strane ovog vozača. Nadam se da će MUP HNŽ pronaći nesavjesnog vozača i adekvatno ga kazniti", stoji u poruci čitatelja.

Ova dionica nije prvi put u javnosti. Podsjetimo, prije pet mjeseci na otprilike istoj lokaciji zbog nesavjesne vožnje reagirao je i MUP koji je naknadno pronašao i kaznio vozača zbog slične vožnje.

Operativnim radom te snimkama nadzornih kamera postavljenih na području grada Mostara istog dana vozač i vozilo su pronađeni u blizini tržnog centra Bingo u naselju Sutina. Nakon što su vozaču predočeni svi dokazi kojima su raspolagali policijski službenici, isti je u potpunosti priznao počnjenje prometnih prekršaja i iskazao kajanje zbog svega te je sankcioniran prekršajnim nalogom.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.