NE VJERUJU VIŠE NIKOME Obitelj Nizame Hećimović pisala Rami Isaku da ponovno pokrenu istragu, on nikada nije odgovorio

Ramo Isak i tetka Nizame Hećimović
Facebook - Fena

Zijada Vuković – Pamuković, tetka ubijene Nizame Hećimović, koja je do posljednjeg trenutka bila s njom, a iz čije kuće ju je monstrum Nermin Sulejmanović 11. kolovoza prošle godine i odveo do vikendice gdje ju je monstruozno pretukao, a potom ubio, pisala je Rami Isaku, federalnom ministru unutarnjih poslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vuković – Pamuković kaže za portal „Avaza“ da je u veljači pisala Isaku, da pomogne da se istraga oko slučaja njezine sestrične ponovo pokrene, da se konačno otkrije što se nalazi u mobitelu monstruma Sulejmanovića.

„Pisala sam Rami Isaku u vrijeme poslije još jednog ubojstva žene u Tuzli, Amre Kahrimanović. Pisala sam i tražila da ponovo pokrenu istragu, da otkriju što se događalo, međutim ja još ni dan danas, evo 21. srpanj je, nikakav odgovor od Isaka nisam dobila. Eto koliko ima vremena kako je Amra ubijena, od Isaka nikakav odgovor nisam dobila. Ne vjerujemo više nikome“, kazala je Zijada Vuković - Pamuković za portal „Avaza“.

Mobitel koji je koristio ubojica Sulejmanović ni skoro godinu od monstruoznog ubojstva, koje je potreslo državu, nije otključan, odnosno obitelj ubijene Nizame nisu obavijestili o njegovom sadržaju.