NAKON SANACIJE Ponovno se uspostavlja cjelodnevni promet na magistrali M17 kod Jablanice

Donja Jablanica
Hercegovina.info

Prometovanje magistralnom cestom M17, na dionici od Jablanice do Komadinovog vrela, odvijat će se uz povremena ograničenja i postavljenu prometnu signalizaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Magistralna cesta M 17 Jablanica – Potoci Rješenjem Federalnog ministarstva prometa i komunikacija pušta se u promet bez vremenskog ograničenja počevši od danas u 15 sati. S obzirom da je okončana potraga za osobama nestalim u prirodnoj nesreći u Donjoj Jablanici kao i da je upravitelj magistralne ceste osigurao uvjete za odvijanje prometa, Ministarstvo je na prijedlog JP Ceste FBiH donijelo spomenuto Rješenje, rečeno je Feni u ovom ministarstvu.

Prometovanje magistralnom cestom M17 na potezu od Jablanice do lokacije Komadinovo vrelo odvijat će se uz mjestimična ograničenja i prometnu signalizaciju. JP Ceste FBiH nastavlja aktivnosti s ciljem potpune rekonstrukcije magistralne ceste i potpune normalizacije prometa

Ova odluka donosi se nakon što je završena potraga za nestalim osobama u Donjoj Jablanici. Prije toga, promet na ovom dijelu ceste bio je ograničen na noćne sate, između 19:00 i 07:00, dok je tijekom dana bio dopušten samo hitnim službama.

Prometnica je bila potpuno zatvorena zbog poplava i odrona početkom listopada, ali je u međuvremenu sanirana, što je omogućilo ponovno normalno prometovanje.