LOKALNI IZBORI Mostar će ipak imati predizborne debate, organizira ih Vijeće mladih

Predizborni plakati
hercegovina.info

Iako se činilo da će predizborna kampanja u Mostaru proći bez sučeljavanja kandidata, Hercegovina.info doznaje da se nešto sprema. Naime, Vijeće mladih Grada Mostara obavijestilo je javnost kako je u pripremi debata nositelja listi na svim izbornim područjima u ovom gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vijeće mladih Grada Mostara organizira debatu s kandidatima nositeljima gradskih listi uoči predstojećih lokalnih izbora. Ovaj događaj će omogućiti mladima Mostara da se upoznaju s programima i planovima kandidata, te da postave pitanja koja su od ključnog značaja za razvoj našeg grada.

Debata će se održati u ponedjeljak, 23. rujna u Centru za kulturu Mostar s početkom u 20:00 h. 

Iz Vijeća mladih nadaju se da će svi pozvani kandidati prihvatiti poziv i pokazati odgovornost prema građanima, posebno mladima Grada Mostara. Ovaj događaj je od izuzetne važnosti jer pruža priliku mladima da čuju planove političkih lidera koji će voditi naš grad u budućnosti", stoji u njihovom pozivu.

Predsjednica vijeća, Sara Kazazić za Hercegovina.info kaže kako debatu smatraju ključnom da mladi vide tko želi dobiti njihov glas i da mogu odlučiti na osnovu toga za koga glasati.

"Organizacijom ove debate želimo stvoriti prostor gdje kandidati mogu direktno predstaviti svoje vizije i planove za budućnost Mostara. Smatramo da je debata ključna jer mladi žele konkretne odgovore i rješenja koja će ih motivirati da ostanu i grade svoju budućnost u Gradu Mostaru. Pozivamo kandidate da se odazovu i odgovorno predstave svoje programe, jer mladi zaslužuju lidere koji će ih inspirirati vizijama zbog kojih će vidjeti perspektivu u svom gradu, a ne izvan njega." 

Moderatorica debate trebala bi biti sarajevska novinarka Emela Burdžović.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.