LIJEPE VIJESTI Pas Bleki dobio novu obitelj nakon stravičnog zlostavljanja u Livnu čija je snimka zgrozila javnost

Pas Bleki Livno
Facebook

Prošlog tjedna je u Livnu jedan pas brutalno pretučen, a sada je dobio novi dom zahvaljujući dobrim ljudima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog tjedna se društvenim mrežama širio snimak na kojem je vidljivo kako muškarac štapom brutalno udara crnog psa i huška drugog psa da ga napadne, dok žena koja sve snima govori kako će videosnimak predati policiji, no zlostavljača to očigledno ne pogađa previše jer nastavlja s maltretiranjem nesretne životinje.

Međutim, nakon što je pas hospitaliziran, sada je udomljen, dan prije nego što je bila zakazana eutanazija, naveli su iz udruge PawTreatos.

"Sa službenim udomiteljem, veterinarom i službenicima policijske uprave Livno jučer je preuzet nedavno pretučeni pas po imenu Bleki od tete Ivke, koja ga je kao napuštenog psa hranila i brinula o njemu, što je, evo, ja smatram skroz u redu ako si svjestan postanka, a i odlaska s ovog nam svijeta. Bleki je potpuno normalan pas, bez ikakvih znakova agresije, naprotiv prepun straha, a koliko sam u ovih šest dana borbe shvatila, Ivki i Ivkinim prijateljima koji su također susjedi tamo, uopće nije smetao. Max je bio uz nas, od drugog susjeda pas i oproštao se od prijatelja, potrajao je oproštaj, bilo je tu suza, grljenja, pa i po sto puta, jer danas je Bleki zauvijek napustio ovo mjesto," naveli su iz udruge.

Bleki će, tako, od danas biti u novom domu u Jajcu, i to ne na ranču ili u azilu. Također, ono što je posebno naglašeno jest da je Blekiju bila zakazana eutanazija, ali da je to spriječeno zahvaljujući udomljavanju.