KREZIĆ NAKON INCIDENTA 'Napadači su prepoznati, hvala svima'

Krezić

Mostarski poduzetnik, osnivač tvrtke NSoft, te brojnih drugih startupa obavijestio je pratitelje putem društvenih mreža kako je napadač koji mu je razbio staklo na automobilu pronađen. Krezić je prethodno objavio da je u petak navečer napadnut od strane maskirane osobe koja mu je razbila staklo na automobilu. Nakon toga objavio je još slika s autokamere i dužu verziju videa. Napad se dogodio u petak oko 21 sat. Onome tko mu otkrije identitet napadača obećao je nagradu od 10.000 KM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na rasvjetljavanju slučaja radi i MUP HNŽ iz kojeg je priopćeno kako je ''oko 21 sat i 10 minuta, I. K. (1986.) iz Mostara prijavio da su ga kod ugostiteljskog objekta u naselju Rudnik napale dvije nepoznate muške osobe dok se on nalazio u svom automobilu. Osobe su se nalazile u vozilu Golf 7, bez registracijskih tablica, te su metalnom palicom udarile po staklu na prozoru vozačevih vrata, nakon čega ulaze u vozilo i udaljavaju se u nepoznatom smjeru''.

Mostarski poduzetnik Igor Krezić poznat je kao suosnivač NSofta, globalno najuspješnije IT kompanije iz Bosne i Hercegovine te nakon toga i kao CEO Rolle, jednog od najperspektivnijih startupa u našoj regiji trenutačno. Izvan IT krugova, široj je javnosti poznat i kao "direktor koji je pred zaposlenicima skočio kroz prozor"