KOLAPS ENERGETSKOG SUSTAVA Elektroprivreda HZHB se nije ni oglasila, mediji i građani nemaju nikakvih informacija

Elektroprivreda HZ HB
Hercegovina.info

Dok elektroenergetski sustav doživljava povijesno nezapamćeni kolaps, za Elektroprivredu HZHB čini se problema nema. Iako su područja na kojima ova javna tvrtka naplaćuje račune jednako pogođenja nestankom struje zbog pada elektroenergetskog sustava, iz EP HZHB nisu se ni na jedan način oglasili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari Hercegovina.info više su puta pokušali su stupiti u kontakt sa glasnogovornicom ovoga poduzeća, Marijom Buntić, no nažalost neuspješno.

Na službenim stranicama EP HZHB nema ni obavijesti ni informacije niti bilo koje vrste pomoći za potrošače, zadnja im je vijest na naslovnici objavljena 17. lipnja a tiče se Izmjena i dopuna Obavijesti o sazivanju 51. (redovite) skupštine Društva, dok je u rubrici vijesti zadnja vijest "Obavijest i poziv na javnu raspravu za potrebe realizacije projekta Vjetroelektrane Poklečani" objavljena još tamo u listopadu 2023. godine.

EP HZHB

EP HZHB

Istodobno, Elektroprivreda BiH je na stalnoj liniji sa medijima koje u realnom vremenu obavještava o svim najnovijim informacijama vezanim za ovaj neviđeni energetski kolaps na najtopliji dan u dosadašnjem dijelu godine.

Neobično ponašanje za tvrtku sa tolikim brojem zaposlenih u Odjelu za odnose s javnošću.

Petak je, pa su možda ranije otišli s posla na vikend...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.