IZBORI 2024 Evo tko će za 1,6 milijuna KM tiskati glasačke listiće

Glasački listić izbori
Ilustracija/hercegovina.info

Kompanija C.P.A. d.o.o. kvalificirana je za tiskanjee glasačkih listića za Lokalne izborne 2024. godine, slijede daljnje faze pregovora, priopćilo je Središnje izborno povjerenstvo (SIP) Bosne i Hercegovine.
Nakon isteka roka za podnošenje zahtjeva za sudjelovanje u pregovaračkom postupku bez objave obavještenja o nabavci za tiskanje i pakiranje glasačkih listića za Lokalne izbore 2024. godine, kompanija C.P.A. d.o.o. Tojšići, Kalesija, zadovoljila je sve potrebne uvjete i kvalificirala se za daljnje faze pregovora.

U skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, odluka o rezultatima postupka pretkvalifikacije donesena je na sjednici Središnjeg izbornog povjerenstva BiH u srijedu. C.P.A. d.o.o. će biti pozvana da u drugoj fazi postupka dostavi početnu ponudu a nakon toga u trećoj fazi, konačnu ponudu prema zahtjevima iz natječajne dokumentacije, navedeno je u priopćenju.

Rok za dostavljanje zahtjeva za ovu nabavku istekao je 18. lipnja u 14 sati. Od ukupno 16 kompanija koje su preuzele natječajnu dokumentaciju, samo se C.P.A. d.o.o. prijavila i dostavila potrebnu dokumentaciju.

SIP podsjeća da je ova nabavka usluge tiska i pakiranja glasačkih listića ponovljena zbog nedostatka ponuda u prethodnom otvorenom postupku, uz zadržavanje istih uvjeta iz prethodnog postupka.
Procijenjena vrijednost ovog angažmana je približno 1.370.000 KM bez PDV-a odnosno približno 1.600.000 KM sa PDV-om.