IZ SIP-a NEMAJU ODGOVOR Još uvijek se ne zna je li Ramo Isak dobio rješenje o brisanju spota

Ramo Isak
hercegovina.info

Apelacijsko vijeće Suda BiH odbilo je žalbu stranke Snaga naroda, što znači da će istoimenu pjesmu, odnosno video-spot s YouTube kanala te Facebooka i Instagrama morati obrisati lider ove stranke i federalni ministar unutarnjih poslova Ramo Isak, ali on to još nije učinio iako je riječ o pravosnažnoj i obvezujućoj sudskoj odluci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Središnjem izbornom povjerenstvu BiH, međutim, još uvijek ne znaju je li Isak dobio to rješenje, koje je Sud BiH donio prije točno 11 dana (15. srpnja).

"Sud BiH je svojim rješenjem odbio žalbu Snage naroda na odluku Središnjeg izbornog povjerenstva BiH. Središnje izborno povjerenstvo BiH se Sudu BiH obratilo sa zahtjevom za dostavom informacije je li rješenje Suda BiH uručeno podnositelju žalbe, ali još uvijek nismo dobili odgovor", rekla je za Nezavisne novine Maksida Pirić, stručna savjetnica za odnose s javnošću u Središnjem izbornom povjerenstvu BiH.

Podsjetimo, prethodno je Središnje izborno povjerenstvo BiH, 9. srpnja, izreklo kaznu od 6.000 KM stranci Snaga naroda i Isaku za glazbeni spot, za koji u Središnjem izbornom povjerenstvu smatraju da predstavlja preuranjenu izbornu kampanju, te naložilo povlačenje spota. Isakova stranka se na tu odluku žalila Sudu BiH, ali je žalba odbijena.