GUST PROMET Zbog gužvi bilježe se kašnjenja autobusa u dolasku u Mostar

Autobusna stanica Mostar
Hercegovina.info

Proteklih dana, pa tako i danas na sjevernom ulazu u Mostar zabilježene su velike gužve u prometu. Također, gužvi je bilo i na sjevernom ulazu u Konjic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je tijekom dana kolona vozila na sjevernom ulazu u Mostar u dijelovima dana bila od skretanja sa magistralne ceste M-17 na most Vojno do semafora kod benzinske crpke 'Ina', a na ulazu u Konjic kolona vozila je u pojedinim dijelovima dana bila od Podorašca do semafora u gradu.

Shodno gužvama u prometu, dolazilo je i do kašnjenja na redovitim autobuskim linijama. 

Tako su iz Autobusne stanice Mostar za Hercegovina.info potvrdili da je bilo određenih kašnjenja. "Bilježimo kašnjenja autobusa iz smjera sjevera u prijepodnevnim satima okvirno od 15 minuta do sat vremena, iz smjera juga ne bilježimo značajnija kašnjenja".

Autobusni kolodvor Mostar

Na Autobusnom kolodvoru Mostar dobili smo informaciju kako nisu zabilježena kašnjenja na redovitim linijama. Inače, na kolodvoru je tijekom ljetne sezone i školskog raspusta smanjen broj polazaka i dolazaka autobusa.

Iz BiHAMK-a navode da je pojačana frekvencija vozila na cestama u Bosni i Hercegovini. Mole vozače da voze maksimalno oprezno, da drže odstojanje između vozila i da izbjegavaju rizična pretjecanja. Zbog izrazito toplog vremena, tijekom putovanja, u najtoplijem dijelu dana, pravite češće pauze i unosite dovoljne količine vode u organizam. Iz BiHAMK-a mole i bicikliste, motocikliste, korisnike električnih romobila, kao i pješake da budu oprezni i da poštuju sve prometne propise.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.