FIZIČKI NAPAD Pretučen Marko Novaković

Pretučen Marko Novaković
Facebook

Marko Novaković, predsjednik općinskog odbora Narodnog fronta u Rudom i kandidat za načelnika ove općine, fizički je napadnut. Predsjednica Narodnog fronta, Jelena Trivić, tvrdi da napad nosi političku dimenziju, s obzirom na to da je napadač aktivist lokalnog SNSD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Narodni front je odmah pozvao nadležne institucije da poduzmu hitne mjere i istraže ovaj incident. Prema informacijama iz stranke, Novaković je pretrpio teške tjelesne ozljedama, što je potvrđeno i fotografijama.

Jelena Trivić naglasila ozbiljnost situacije i apelirala na institucije da brzo reagiraju i osiguraju pravdu.

"Ovo je Marko Novaković, koji je danas fizički napadnut. Marko predsjednik općinskog odbora Narodni front u Rudomu i kandidat Narodnog fronta za načelnika Rudog. Pozivam i apeliram na sve institucije, policiju i istražne organe da utvrde sve činjenice u vezi ovog gnusnog čina. Marko je jedan pošten i pošten čovjek, a motiv napada može biti samo politički jer je napadač lokalni aktivist SNSD-a.

Iz fotografija je jasno da se radi o teškim tjelesnim ozljedama. Ovo sve postaje zastrašujuće. Institucije moraju brzo djelovati i hitno uhititi i izvršitelje i njihove nalogodavce. Tražimo reakciju sada!

Pozivam sve aktere političkog života da se vrate normalnim tokovima političkih rivalstva. Osuđujem sve oblike nasilja, posebno fizičko nasilje. To god da je to uradio treba znati da Marko ima podršku svih nas iz Narodnog fronta i da ako službena vlast ne oduzme ništa po tom pitanju i ne pruži mu zaštitu, mi ćemo to uraditi. Mark, nisi sam", poručila je Trivić.