DO ZADNJEG DAHA JE SPAŠAVAO DRUGE Ernad je bio djelatnik JP Parkovi Mostar

Ernad Begović
Facebook

U općini Jablanica, tragična sudbina zadesila je mladog Ernada Begovića, koji je izgubio život dok je nesebično pokušavao spasiti svoje susjede od poplava. Njegov posljednji atom snage utrošen je u spašavanje drugih, ali nažalost, sam nije mogao izbjeći bujicu koja ga je odnijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ernad je, zajedno sa svojim ocem Muhamedom, hrabro pristupio pomoći susjedima, pokazujući pravu ljudsku solidarnost. Njegov predani rad i nesebičnost ostavili su dubok trag u srcima svih koji su ga poznavali.

Bio je djelatnik JP Parkovi Komunalno Mostar

Udruženje Zajedno za Trimušu iz Mostara izrazilo je sućut obitelji i prijateljima.

"Nažalost, nema kraja tragičnim vijestima iz općine Jablanica. Zatečeni smo viješću da je u svojoj namjeri da pomogne susjedima stradao Ernad Begović. Pamtimo ga kao vrijednog radnika JP Parkovi Mostar-Komunalno Mostar. Zajedno smo radili na zahtjevnijim dijelovima Trimuše, gdje je nesebično pomagao, savjetovao i bio primjer. Neka ti je laka zemlja, Bega, a obitelji iskrena sućut", poručili su iz udruženja.

Sadržaj se učitava...

Cijela zajednica Jablanice odaje počast hrabrom mladom čovjeku koji je svoj život ugradio u spašavanje drugih, ostavljajući za sobom neizbrisiv trag i sjećanje na svoje plemenite djela.