BRANE SE SA SLOBODE Tuzlaci koji su pretukli radnika na parkingu u Blagaju iznijeli svoju stranu priče

Blagaj parking

U petak je u Blagaju kod Tekije na jednom parking prostoru došlo do tučnjave u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, a jedna nakon toga uhićena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretučeni radnik na parkingu Mehmed Bojčić je teško pretučen i nalazi se u Kantonalnoj bolnici “Dr. Safet Mujić” u Mostaru.

U tučnjavi su sudjelovale tri osobe. Bojčića su tukle dvije osobe iz Tuzle i to H.A. (58) i T.A. (27).

Kako izvor iz Blagaja govori, do tučnjave je došlo zato što Tuzlaci nisu htjeli platiti parking, a na čemu je radnik parkinga Mehmed Bojčić inzistirao.

Sada se portalu Crna Hronika javio akter tučnjave H. A.

On tvrdi da neplaćanje parkinga nije povod tučnjave već da je njegova obitelj napadnuta nakon što je zatražila račun za plaćeni parking.

“Parking sam uredno platio i za njega nisam dobio nikakav račun od strane “viteza” parkirališta. Nakon toga su krenule provokacije i maltretiranja ostalih radnika parkinga, a na koje nisam reagirao sve dok nisu njih trojica napali na mog sina i suprugu. Kćerku je spomenuti Bojčić udario šakom u lice, dok su ostala četvorica napala mene i sina”, tvrdi rođeni Tuzlak, sa privremenom adresom u Njemačkoj, H.A.

Dalje tvrdi kako su se radnicima parkinga pridružili i mještani.

“U narednih nekoliko trenutaka je pristiglo još susjeda i prijatelja i priključili se radnicima. Ničim izazvani smo uvučeni u tučnjavu i za to ćemo, naravno, odgovarati. Bojčić je nas također provocirao, ali nije bio aktivan kao ostala kompanija. Ali je na kraju debelo platio šaku koju je uputio prema mojoj kćerki. Sin je nositelj crnog pojasa taekwondoa i nas dvojica smo časno i pošteno šakama branili i obranili, a posljedice ćemo snositi”, govori H.A.

Nakon što je objavljeno da je Bojčić kao maloljetna osoba tijekom rata ostao bez svih članova obitelji, H. A.  kaže da je i on bio sudionik rata.

“I ja sam isto tako invalid, tri puta teško operiran, kao i Bojčić, i ja sam sudionik onog prokletog rata, i ja se borim na sve načine kako znam i umijem, ali ne dam na sebe i dostojanstvo”, govori H.A. i dodaje kako je priveden i zadržan 24 sata u istražnom zatvoru, a nakon toga pušten da se brani sa slobode.