DONNA VEKIĆ 'Nisam ja osoba koja bi mogla savjetovati Đokovića'

Donna Vekić
AFP

Sjajno je raspoložena bila Donna Vekić nakon što je Hrvatskoj donijela prvu žensku tenisku medalju u povijesti na Olimpijskim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osječanka je sa širokim osmijehom pozirala na dodjeli medalja na stadionu Philippe Chatrier, a veselo je bilo i na dočeku u Hrvatskoj kući, o čemu više možete pročitati OVDJE.

U razgovoru s hrvatskim i međunarodnim novinarima nakon finala, Donna je zamoljena i za komentar izjave Novaka Đokovića da mu je ona jedna od omiljenijih igračica, ali i ljudi, a odmah su je i upitali "prima li ikada savjete od njega ili mu ih ona daje".

- Ha, ha. Nisam ja osoba koja bi ga mogla išta savjetovati, on je najveći svih vremena, ali znam da je uvijek spreman pomoći nam ako treba, odgovoriti što treba. Vrlo je susretljiv, a ja sam ponosna što Novaka mogu zvati svojim prijateljom - poruka je 28-godišnjakinja.

Donna je svoj finale odradila, a Novaka njegov tek čeka. Sutra oko 14 sati Srbin će se boriti za jedini veliki trofej koji mu nedostaje, olimpijsko zlato, a s druge strane mreže bit će Španjolac Carlos Alcaraz.