IVANO PAVLOVIĆ UZ REKORDNU ODŠTETU U ZAGREBU 'Imam sreću da sam iz Ljubuškog i da sam se razvijao u Izviđaču'

Ivano Pavlović
RK Izviđač

Saga oko prelaska najboljeg rukometaša Izviđača Ivana Pavlovića u Zagreb je gotova. Jedan od najvećih talenata hrvatskog rukometa za rekordan transfer po klub iz Ljubuškog potpisao ja za prvaka Hrvatske. Pavlović se već pridružio igračima Zagreba koji se nalaze na pripremama za novu sezonu, a koje obavljaju na Vlašiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam i zadovoljan što sam stigao u Zagreb. Dugo su trajali ti pregovori, ali evo konačno se sve riješilo na najbolji mogući način. Veselim se natjecanju u Ligi prvaka. Ne znam što me čeka, ali mogu reći da ću dati sve od sebe kako bi što više pomogao ekipi", kaže Pavlović za Hercegovina.info.

Ponosan je na sve što je prošao u Izviđaču, a za budućnost svog matičnog kluba ne brine.

"Imao sam tu sreću da sam iz Ljubuškog i da sam se razvijao u Izviđaču, u jednom od najboljih klubova na Balkanu za mlade igrače. Sigurno je da u klubu ima dosta potencijala i nasljednika, ne samo mene nego svih igrača koji su sada u najboljim europskim klubovima, a svoju karijeru su počeli u Ljubuškom", ističe.

Oporavkom kapetana reprezentacije Hrvatske Domagoja Duvnjaka koji je ipak otišao na Olimpijske igre, Pavlović je ostao istih. Iako bi volio da je s reprezentacijom u Parizu, vrijeme je pred njim.

"Svima bi bilo žao što nisu na Olimpijskim igrama, ali mislim da će uz predan doći prilika u budućnosti i za to".

Vjeruje kako Hrvatska može proći dalje unatoč porazu od Slovenije.

"Nažalost zakazali smo u utakmici protiv Slovenije, ali još je dugo do četvrtfinala i vjerujem da će se na kraju sve završit u našu korist, a kada dođe četvrtfinale tada je sve moguće", kazao je Pavlović.

 Prelasci iz Izviđača u Zagreb već odavno su postali pravilo. U posljednje vrijeme valja izdvojiti odlaske dvojice Mandića, Mateja i Davida koji su također reprezentativci Hrvatske, pa je ovakav rasplet situacije i u slučaju Pavlovića bio više no izgledan.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.