VIDEO  RAKITIĆ STIGAO NA POLJUDSKI STADION 'Da mi je netko ovo rekao prije dva mjeseca, smijao bih mu se'

Ivan Rakitić

Ivan Rakitić novi je igrač Hajduka. Legendarni bivši hrvatski reprezentativac stigao je danas u Split, a u tijeku je njegovo službeno predstavljanje u press dvorani poljudskog stadiona. Potpisao je ugovor na godinu dana uz opciju produženja na još jednu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Da mi je netko prije dva, tri mjeseca rekao da ću ovdje sjediti, nasmijao bih mu se. Sretan sam i ponosan što mogu hrvatskom nogometu vratiti sve što je on meni dao. Otvorila se mogućnost da dođem u SHNL, a Hajduk je bio jedina opcija. Sretan sam što ću uživati ovdje i jedva čekam da se pridružim momčadi, da osjetim ove navijače i da što prije krenemo“, rekao je Rakitić, prenosi Index.hr.

Rakitić se posebno zahvalio svojoj supruzi i kumu, ali nije zaboravio ni druge.

„Zahvaljujem se predsjedniku, direktoru i navijačima, posebno mojoj ženi koja me podržala u ovoj odluci, vjenčanom kumu Keti, koji su svi imali ulogu da se ovo dogodilo“, istaknuo je Rakitić.

Nikola Kalinić je rekao da je za Rakitića uvod nepotreban.

„Uvod je nepotreban. Ovo je jedan od najvećih transfera u povijesti Hajduka i Hrvatske. Igrao je u velikim klubovima, osvajao je transfere, a ovo mu je najveći klub u karijeri. U to će se ubrzo i sam uvjeriti. Želim da ovo što prije završi, jer već u četvrtak nam je prva utakmica i želimo u sezonu krenuti kako treba“, kazao je Kalinić.

Tisuće navijača na Poljudu čeka da Rakitić nakon presice izađe pred njih.